Visualisointi­palvelut

Me Rambollilla tuotamme ajankohtaista, sulavasti toimivaa ja näyttävää havainnollistavaa aineistoa kaikenlaisiin projekteihin ja hankkeisiin. Käytämme aina viimeisintä teknologiaa havainnemallinnusten luomiseen. Pohjamateriaalina voi olla olemassa oleva aineisto tai vaihtoehtoisesti voimme tuottaa materiaalin alusta loppuun.

Virtuaali­­mallit

Virtuaalimallien merkitys on kasvanut teknologian saavuttavuuden ansiosta, ja monesti virtuaalimalleja pidetään jo perusedellytyksenä suunnittelussa. Luomme interaktiivisia virtuaalimalleja kohteestasi tarpeidesi mukaan. Virtuaalimallien avulla kohteiden esittely on näyttävää ja kokemuksellista, jolloin ymmärrys projektia kohtaan kasvaa merkittävästi.

Havainne­kuvat ja
-animaatiot

Istutamme rakentamamme visualisoinnin jo olemassa olevaan materiaaliin. Tämä saattaa olla esimerkiksi avointa aineistoa infrasta tai esimerkiksi kopterikuvaa kohteen sijainnista. Havainnekuvien ja -videoiden avulla voidaan selkeästi hahmottaa projektin lopputulos sen oikeassa ympäristössä, joka osaltaan edesauttaa projektien läpivientiä.

Sovellus­kehitys

Rambollilla on maailmanlaajuinen asiantuntijoiden verkosto, joka kehittää hankkeisiin innovatiivisia sovelluksia helpottamaan suunnittelua, toteutusta ja käyttöä. Tarvitset sovellusta sitten jo ennen hankkeen aloittamista tai vasta käyttöönoton jälkeen, räätälöimme juuri sinulle sopivan ratkaisun. Visualisointia voidaan laajentaa rakentamalla virtuaalimalleihin räätälöityjä ominaisuuksia, jotka lisäävät työn arvoa sekä havainnollistettavuutta.

Olipa ideasi mitä tahansa, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

Visualisointiprojekti käynnistetään kartoittamalla hankkeen tarpeet sekä määrittelemällä toteutuksen laajuus ja tarkkuustaso: Visualisoinnin tarkkuustasot projektin eri vaiheissa

 

 

Referenssit